| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook | |
Restaurant : De Sneppe
Sneppenbrugstraat 7
9000 Gent
Telefoonnummer : 09 221 76 61
Web : www.restaurantdesneppe.be
Email : desneppe@live.be
Openingsuren:
Woe-Za 12u-14u 18u-21u
Zo 12u-21u
Recensie door: Martine Lycke
Recensie datum: 24/02/2019
Parking:
Gratis parking voor restaurant !
Ontvangst en bediening:
Geen bemerkingen, prima verlopen
Kader:
Vermelding site:
Restaurant "De Sneppe" is een familierestaurant dat al meer dan 30 jaar voor mooie momenten zorgt. De Italiaanse patron Dino en zijn zoon Carlo selecteren elke dag de beste producten om een (h)eerlijk gerecht op het bord te toveren. Een Belgisch-Frans-Italiaanse keuken met vooral Belgische klassiekers zoals kikkerbilletjes met look, kalfszwezeriken, niertjes en konijn worden hier volgens de regels van de kunst gemaakt. Anderzijds waant u zich op bezoek bij "la mama" met Italiaanse gerechten zoals kalfslever à la Veneta, ossobucco Milanese en verschillende soorten pasta's.
Wat:
Italiaans/Belgische keuken
Eten:
4x Menu
Drank:
Aperitief:
1x fles spuitwater 7.80€ / San Pellegrino 1l
1x cola 2.50€
1x Porto 5.50€
1x Niet alcoholische coctail 6.50€
Bij Eten:
1/2 Vittel 4.20€
1/2 l witte wijn 9.90€
2x koffie 5.60€
1x kriek 3.00€
1x 1/4 San Pellegrino 2.50€
Extra info:
Menu kaart met een vrij ruime keuze.
Rekening:
Eindafrekening : 225.00 €/ 4 personen
Eindscore:
9/10
Eerlijk verse gerechten. Efficiënte en snelle bediening.
Bij de St.Jacobsvrucht mocht de saus iets dunner (te veel bloem ?, druppeltje
citroen/limoen ?)
De kalfszwezeriken waren uitermate lekker met de champignon roomsaus. (muggeziften
voor mij: druppeltjes v serveren - zie foto)
Fotos 24/02/2019
Aperitiefhapje : gerookte zalm met croutontjes en een
mayonaise met lenteui
Heel lekker gerookte zalm
Voorgerecht: St.Jacobsschelp gegratineerd en Parmaham met meloen
Soepje: Kreeftensoep
Hoofdgerecht: Kalfszwezeriken met boschampignons en Kabeljauw in de preisaus
Dessert: Sabayon glace likeur en Dame Blanche
Fotos 10/06/2023
Aperitiefhapje : Kabeljauwsalade
Gerookte zalm - C K
Geflameerde currysaus met scampi - M
Geflameerde currysaus met Sint-Jacobsvruchten - P
Kreeftensoepje - P C K
Kalfszwezeriken met roomsaus P M K
Ossenhaas met roomsaus champginons (Geen
foto) - C Sabayon Glace likeur - C K
Site sponsored by: