| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook |

Andere Eigenaars ondertussen en andere naam
Nu restaurant : Lιon

Restaurant : Taverne-Restaurant Falstaff

Brusselsesteenweg 693
9050 Gentbrugge

Nieuwe eigenaar sinds 13/07/2018 (zie artikel hln, onderaan)

Telefoonnummer: 09 282 73 80

Web: http://falstaffgentbrugge.be/

Email: falstaffgentbrugge@hotmail.com

Openingsuren :
Tijdens de zomermaanden is de keuken open van 10u tot 22:30u
en de bar is open tot 01u

Recensie door: Martine Lycke

Recensie datum: 29/07/2018

Parking:

Geen. Brusselsesteenweg, voorlopig nog niet betalend parkeren.

Ontvangst en bediening:

Beetje raar verlopen, maar alles was in orde.
Mits nieuwe eigenaars twijfelden we een beetje of we het correcte telefoonnummer via google terugvonden.
Reservatie gebeurde op Antwoordapparaat. Geen telefoontje terug om te bevestigen. Vandaar onze twijfel.
Maar geen paniek alles piekfijn gereserveerd. En ondertussen is ook de nieuwe website actief : http://falstaffgentbrugge.be/

Kader:

Met het mooie weer, op terras gezeten.
Van de drukke Brusselsesteenweg heb je eigenlijk geen last. Het terras is ook afgeschermd door doorschijnende panelen.

Wat:

Belgische, franse en italiaanse keuken

Eten:

We namen enkel een 4x hoofdgerecht en 2x dessert met 4 personen

Tagliatelle scampi maison 7st - 17.50 €
Kabeljauwhaasje - 21.00 €
Pizza Siciliana - 16,00 €
Gentse Stoverij - 17,00 €

Chocolademousse - 5,50 €
Coupe Falstaff - 9,50 €

Totaal : 115,70 € / 4 personen

Drank:

Cava Brut - 5,00 €
Whisky J&B Cola - 8,50 €
1 l spuitwater San Pellegrino - 8,00 €
Cola - 2,50 €
Koffie - 2,70 €
Stella Artois - 2,50 €

Eindscore:

7,5/10.

Bediening heel vriendelijk en correct, behalve misschien op einde bij de afrekening, toen de rekening niet in 2 kon gedeeld worden,
want er waren nog andere klanten. We gingen elk gewoon 60 eur betalen, tijdverspilling zou het zeker niet geweest zijn.
Resultaat : dan maar geen drinkgeld gegeven

Het eten zelf.
Algemene opmerking bij elk gerecht : mocht warmer. Misschien de borden voorverwarmen
Kabeljauw nog rauwig en koud vanbinnen, misschien vooraf melden als je besteld dat je graag je vis doorbakken hebt.
Tagliatelli was niet al-dente, eerder plat gekookt.

Chocolademousse : Is dit dezelfde lekkere niet die geserveerd werd bij Naudts ?

Het menu is enorm uitgebreid, dus chapeau om dit op tafel te brengen.

Misschien om alle misverstanden te vermijden, toch reserveringen op antwoordapparaat efkes aan klant bevestigen.

Correcte prijzen voor de huidige markt.
Misschien een bemerking op de rekening : de Tagliatelle staat op de kaart 18,50 € en er is maar 17,50 € aangerekend,
ik vermoed dat de tagliatelle niet in het systeem zit, want ook bij de opname werd Scampi Maisonsaus gezegd, waarop we nog eens de tagliatelli benadrukt hebben en ook heel correct gekregen hebben.

Op de site mis ik ook nog de openingsuren.

Fotos door Kookpassie

Kabeljauwhaasje - 21.00 €

Tagliatelle scampi maison 7st - 17.50 €

Gentse Stoverij - 17,00 €

Pizza Siciliana (tomatensaus, kaas, zwarte olijven, salame piccante, ansjovis) - 16,00 €

Coupe Falstaff - 9,50 €

Chocolademousse - 5,50 €

 

Artikel laatste nieuws dd 05/07/2018 : https://www.hln.be/regio/gent/opnieuw-leven-in-restaurant-falstaff~a80d860d/

2de bezoek 23/09/2018

1 l spuitwater San Pellegrino - 8,00 €
Cola - 2,50 €

Aperitiefhapje : eisalade

Chateaubriand bouquetiθre : 65,00 €
+ supplement frieten 3,50€

Zoals vroeger bij het Nieuw Stadion
Doch met minder groenten

Coupe Falstaff - 9,50 €

Chocolademousse - 5,50 €

 

3de bezoek 21/10/2018

Totaal 50,50€

1 l spuitwater San Pellegrino - 8,00 €
Cola - 2,50 €

Aperitiefhapje

2 schelletjes chorizo

Gentse Stoverij 17,00€

Zalmfilet bearnaise met supplement warme groenten

19,50 € + 3,50 €

 

Site sponsored by: