| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook |

Restaurant: Grand Café Ernest

Brusselsesteenweg 300,
9230 Massemen

Telefoonnummer : 0497 55 84 26

Web : https://www.grandcafeernest.be/

Facebook: https://www.facebook.com/GrandCafeErnest/

Instagram: https://www.instagram.com/grand_cafe_ernest/

Email: info@grandcafeernest.be

Openingsuren:

Elke dag van 11u tot sluiting
(Minimum 23u)

Social Deal: https://www.socialdeal.be/deals/gent/grand-cafe-ernest/

Recensie door: Martine Lycke

Recensie datum: 10/12/2023

Parking:

Gratis parking aan restaurant zelf

Ontvangst en bediening:

Supervriendelijke ontvangst en bediening

Kader:

Bohémian style

Wat:

Niet zomaar een café, maar je kan hier ook lekker tafelen.
Lekker eten, mooi opgemaakte borden en heel vriendelijke bediening.

Eten: 5-gangen wilddiner

Vooraf
Hapjes van het huis

Voorgerecht
Duo van wildpaté
of
Scampi op Thaise wijze

Tussengerecht
Soep van boschampignons

Hoofdgerecht
Traaggegaarde fazant
of
Kabeljauw
of
Belgisch witblauw met warme saus naar keuze

Nagerecht
Lemon cheesecake
of
Brownie chocolat

Drank:

1/2 Fles plat water: 5,00€
1/2 Fles spuit water: 5,80€
Cola: 2,50€
Martini Wit: 5,90€
Porto Rood: 6,00€
75cl Château de la Commanderie 45,50€
2x Koffie 2,80€

Missing in kassaticket: 2x koffie besteld op rekening 2x bruiswater en 1x koffie

Rekening:

Eten 4x 38,00€ (Social Deal) en drank 79.30€
= 231,30€ / 4 personen

(Menuprijs zonder social deal: 49,50€ en met aperitief 56,00€)

Eindscore:

Eerlijke lekkere keuken

Hippe borden, glazen, ...

Hoeveelheden: prima

Supervriendelijke ontvangst en bediening

Kleine tipjes:
Misschien een tipje voor de zeteltjes, een kussentje was zachter geweest, maar we hebben ook zelf niets gevraagd.
In de bearnaise saus miste ik wat meer dragon, gedroogde of verse  (dacht nu met stipjes peterselie, maar niet zeker ???) .
Maandemenu's iedere maand op facebookpagina vermelden.

9/10

Fotos door Kookpassie

Voorgerecht
Duo van wildpaté
of
Scampi op Thaise wijze

Tussengerecht
Soep van boschampignons

Hoofdgerecht
Traaggegaarde fazant
of
(Kabeljauw)
of
Belgisch witblauw met warme saus naar keuze

Nagerecht
Lemon cheesecake
of
Brownie chocolat

 

Site sponsored by: