| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook | |
Restaurant : Brasserie 't Klooster
Baron de Gieylaan 25a
9840 De Pinte
Ligging : Google
Telefoonnummer: 09 281 22 05
Web: http://www.brasserieklooster.be
Email: info@brasserieklooster.be
Openingsuren
Di - Zo : 10u - 23u
Recensie door: Martine Lycke
Recencie datum: 01/11/11
Parking:
Geen, op openbaren
weg.
Plaats genoeg - opgelet voor wie in de week + zaterdag gaat - Blauwe
zone - > Parkeerschijf
Ontvangst en bediening:
Onmiddellijk geholpen en naar onze gereserveerde tafel gebracht.
Ik denk wel
dat op zo'n dag reserveren nodig was, het restaurant zat vol.
Bediening liep
heel vlot, zowel drank als gerechten werden vlekkeloos gebracht.
Kader:
In het centrum van De Pinte.
Grote zaal,
waar toch veel geroesemoes is. Niet direct geschikt voor een tête à tête op
drukke dagen.
Heeft ook vergaderruimtes en feestzalen ter beschikking
Wat:
Brasserie
Eten:
Kapellekensmenu : 35 € of 53 € All in - minimum 2 pers
Scampi ’t Klooster (curry)
Duo van kaas- en garnaalkroket
Carpaccio van rund, notensla en parmezaan
Soepje van garnaal
Suggestie van het weekend
*
Ierse entrecôte met saus naar keuze
Vispannetje ’t Klooster
Zalm met prei, saffraan en garnaal
Kalfsribeye met seizoengroenten en zingarasaus(per 2pers)
Suggestie van het weekend
*
Irish Coffee
Dame Blanche
Tiramisu(zelfbereid)
Chocolademousse(zelfbereid)
Trio van sorbetsHet eerste gerechtje was een ontgoocheling. Geen afkruiding en flets. De garnalen waren vermoedelijk gestoomd en niet in de pan gebakken. De currysaus was zoals de garnalen zelf, flets.
Peper en zout op tafel en gebruikt.Maar toen kwam het 2de gerecht.
Bij de entrecôte kon je kiezen welke saus je wou. Frietjes apart geserveerd en zeker voldoende. Mayonnaise werd voorzien zonder dat we er om moesten vragen. Mooi stuk vlees en goed gebakken.
Het vispannetjes was om je vingers van af te likken. Geserveerd met puree welke in het pannetje gespoten werd.Tiramisu werd heel copieus opgediend samen met een potje slagroom. Zeer lekker.
De chocolademousse was geserveerd in een wijn/waterglas, een toefje gespoten slagroom en koekje. Zelf bereid en zoals ik hem graag heb !
Het trio van sorbets werd geserveerd in een soepbordje samen met verse vruchtjes. Sorbet van passievrucht, citroen en framboos. Lekker
Drank:
Kirr 4.50€
Cola / water 2.0 €
Rekening:
? Op uitnodiging.
Eindscore:
8,5/10.
Het voorgerecht was een beetje een tegenvaller, maar des te positiever
waren we over het hoofdgerecht en dessert.
Het vispannetje is zeker een reden om terug te keren.
Site sponsored by: