![]() |
| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook | |
Info - Room
Laatst aangepast 06/11/12
Nederlands | Engels | Frans |
Roomsoorten |
||
Room om te slaan |
Crème à fouettée | |
Stijfgeklopte room met suiker en vanillesmak | Crème Chantilly | |
Rauwe room, verse niet gepasteuriseerde room | Crème cru | |
Geslagen room = stijfgeklopte room |
Crème fouettée | |
Roombloemen = room |
Crème fleurette | |
Dikke verse room | Crème fraîche épaisse | |
Vloeibare verse room Gewone verse ongeklopte slagroom |
Crème liquide Crème fraïche |
|
Room 15% vet |
||
Halfvolle room |
Demi Crème fraîche | |
Room 20% vet |
||
Koffieroom Koksroom Kookroom Pan en oven Room culinair Room fris Room om mee te koken |
||
Room 35% vet, dik lepelbaar. |
||
Slagroom (30-30%) Verse room |
Crème fraîche (35%) | |
Room 48% vet |
||
Dubbele room |
Double cream Devon(shire) cream |
|
Room 55%-63% vet. Lijkt op boter en is dik, lichtgeel. Kan niet worden opgeklopt. |
||
Gestolde room |
Double cream Clotted cream |
|
Zure room (15-20% vet) |
||
Zure room | Sour cream |
Crème aigre Crème sûre Crème acide |
Info - Room - Caloriën
Laatst aangepast 25/04/2017
Balade : lichte room (melk), Griekse yoghurt, (melk), gemodificeerd zetmeel, stabilisator : E466 (niet goed voor prikkkelbare darmsyndroom)
Site sponsored by: