| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook |

Restaurant : De Sneppe

Sneppenbrugstraat 7
9000 Gent

Telefoonnummer : 09 221 76 61

Web : www.restaurantdesneppe.be

Email : desneppe@live.be

Openingsuren:
Woe-Za 12u-14u 18u-21u
Zo 12u-21u

Recensie door: Martine Lycke

Recensie datum: 24/02/2019

Parking:

Gratis parking voor restaurant !

Ontvangst en bediening:

Geen bemerkingen, prima verlopen

Kader:

Vermelding site:

Restaurant "De Sneppe" is een familierestaurant dat al meer dan 30 jaar voor mooie momenten zorgt. De Italiaanse patron Dino en zijn zoon Carlo selecteren elke dag de beste producten om een (h)eerlijk gerecht op het bord te toveren. Een Belgisch-Frans-Italiaanse keuken met vooral Belgische klassiekers zoals kikkerbilletjes met look, kalfszwezeriken, niertjes en konijn worden hier volgens de regels van de kunst gemaakt. Anderzijds waant u zich op bezoek bij "la mama" met Italiaanse gerechten zoals kalfslever à la Veneta, ossobucco Milanese en verschillende soorten pasta's.

Wat:

Italiaans/Belgische keuken

Eten:

4x Menu

Drank:

Aperitief:
1x fles spuitwater  7.80€ / San Pellegrino 1l
1x cola 2.50€
1x Porto 5.50€
1x Niet alcoholische coctail 6.50€

Bij Eten:
1/2 Vittel 4.20€
1/2 l witte wijn 9.90€

2x koffie 5.60€
1x kriek 3.00€
1x 1/4 San Pellegrino 2.50€

Extra info:

Menu kaart met een vrij ruime keuze.

Rekening:

Eindafrekening : 225.00 €/ 4 personen

Eindscore:

9/10
Eerlijk verse gerechten. Efficiënte en snelle bediening.
Bij de St.Jacobsvrucht mocht de saus iets dunner (te veel bloem ?, druppeltje citroen/limoen ?)
De kalfszwezeriken waren uitermate lekker met de champignon roomsaus. (muggeziften voor mij: druppeltjes v serveren - zie foto)

Fotos 24/02/2019

Aperitiefhapje : gerookte zalm met croutontjes en een mayonaise met lenteui
Heel lekker gerookte zalm

Voorgerecht: St.Jacobsschelp gegratineerd en Parmaham met meloen

Soepje: Kreeftensoep

Hoofdgerecht: Kalfszwezeriken met boschampignons en Kabeljauw in de preisaus

Dessert: Sabayon glace likeur en Dame Blanche

Fotos 10/06/2023

Aperitiefhapje : Kabeljauwsalade

Gerookte zalm - C K

Geflameerde currysaus met scampi - M

Geflameerde currysaus met Sint-Jacobsvruchten - P

Kreeftensoepje - P C K

Kalfszwezeriken met roomsaus P M K

Ossenhaas met roomsaus champginons (Geen foto) - C

Sabayon Glace likeur - C K

Site sponsored by: