![]() |
| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook | |
Andere Eigenaars
ondertussen en andere naam
Nu restaurant : Lιon
Restaurant : Taverne-Restaurant Falstaff
Brusselsesteenweg 693
9050 Gentbrugge
Nieuwe eigenaar sinds 13/07/2018 (zie artikel hln, onderaan)
Telefoonnummer: 09 282 73 80
Web: http://falstaffgentbrugge.be/
Email: falstaffgentbrugge@hotmail.com
Openingsuren :
Tijdens de zomermaanden is de keuken open van 10u tot 22:30u
en de bar is open tot 01u
Recensie door: Martine Lycke
Recensie datum: 29/07/2018
Parking:
Geen. Brusselsesteenweg, voorlopig nog niet betalend parkeren.
Ontvangst en bediening:
Beetje raar verlopen, maar alles was in orde.
Mits nieuwe eigenaars twijfelden we een beetje of we het correcte telefoonnummer
via google terugvonden.
Reservatie gebeurde op Antwoordapparaat. Geen telefoontje terug om te
bevestigen. Vandaar onze twijfel.
Maar geen paniek alles piekfijn gereserveerd. En ondertussen is ook de nieuwe
website actief :
http://falstaffgentbrugge.be/
Kader:
Met het mooie weer, op terras gezeten.
Van de drukke Brusselsesteenweg heb je eigenlijk geen last. Het terras is ook
afgeschermd door doorschijnende panelen.
Wat:
Belgische, franse en italiaanse keuken
Eten:
We namen enkel een 4x hoofdgerecht en 2x dessert met 4 personen
Tagliatelle scampi maison 7st - 17.50
Kabeljauwhaasje - 21.00
Pizza Siciliana - 16,00
Gentse Stoverij - 17,00
Chocolademousse - 5,50
Coupe Falstaff - 9,50
Totaal : 115,70 / 4 personen
Drank:
Cava Brut - 5,00
Whisky J&B Cola - 8,50
1 l spuitwater San Pellegrino - 8,00
Cola - 2,50
Koffie - 2,70
Stella Artois - 2,50
Eindscore:
7,5/10.
Bediening heel vriendelijk en correct, behalve
misschien op einde bij de afrekening, toen de rekening niet in 2 kon gedeeld
worden,
want er waren nog andere klanten. We gingen elk gewoon 60 eur betalen, tijdverspilling
zou het zeker niet geweest zijn.
Resultaat : dan maar geen drinkgeld gegeven
Het eten zelf.
Algemene opmerking bij elk gerecht : mocht warmer. Misschien de borden
voorverwarmen
Kabeljauw nog rauwig en koud vanbinnen, misschien vooraf melden als je besteld
dat je graag je vis doorbakken hebt.
Tagliatelli was niet al-dente, eerder plat gekookt.
Chocolademousse : Is dit dezelfde lekkere niet die geserveerd werd bij Naudts ?
Het menu is enorm uitgebreid, dus chapeau om dit op tafel te brengen.
Misschien om alle misverstanden te vermijden, toch reserveringen op antwoordapparaat efkes aan klant bevestigen.
Correcte
prijzen voor de huidige markt.
Misschien een bemerking op de rekening : de Tagliatelle staat op de kaart 18,50
en er is maar 17,50 aangerekend,
ik vermoed dat de tagliatelle niet in het systeem zit, want ook bij de opname
werd Scampi Maisonsaus gezegd, waarop we nog eens de tagliatelli benadrukt
hebben en ook heel correct gekregen hebben.
Op de site mis ik ook nog de openingsuren.
Fotos door Kookpassie
Kabeljauwhaasje - 21.00
Tagliatelle scampi maison 7st - 17.50
Gentse Stoverij - 17,00
Pizza Siciliana (tomatensaus, kaas, zwarte olijven, salame piccante, ansjovis) - 16,00
Coupe Falstaff - 9,50
Chocolademousse - 5,50
Artikel laatste nieuws dd 05/07/2018 : https://www.hln.be/regio/gent/opnieuw-leven-in-restaurant-falstaff~a80d860d/
2de bezoek 23/09/2018
1 l spuitwater San Pellegrino - 8,00
Cola - 2,50
Aperitiefhapje : eisalade
Chateaubriand bouquetiθre : 65,00
+ supplement frieten 3,50
Zoals vroeger bij het
Nieuw Stadion
Doch met minder groenten
Coupe Falstaff - 9,50
Chocolademousse - 5,50
3de bezoek 21/10/2018
Totaal 50,50
1 l spuitwater San Pellegrino - 8,00
Cola - 2,50
Aperitiefhapje
2 schelletjes chorizo
Gentse Stoverij 17,00
Zalmfilet bearnaise met supplement warme groenten
19,50 + 3,50
Site sponsored by: