![]() |
| Home | Kookboeken | Magazines | Menu | Recepten | Info | Restaurants | Evenementen | Ruilen | Links | Facebook | |
Restaurant: Grand Café Ernest
Brusselsesteenweg 300,
9230 Massemen
Telefoonnummer : 0497 55 84 26
Web : https://www.grandcafeernest.be/
Facebook: https://www.facebook.com/GrandCafeErnest/
Instagram: https://www.instagram.com/grand_cafe_ernest/
Email: info@grandcafeernest.be
Openingsuren:
Elke dag van 11u tot sluiting
(Minimum 23u)
Social Deal: https://www.socialdeal.be/deals/gent/grand-cafe-ernest/
Recensie door: Martine Lycke
Recensie datum: 10/12/2023
Parking:
Gratis parking aan restaurant zelf
Ontvangst en bediening:
Supervriendelijke ontvangst en bediening
Kader:
Bohémian style
Wat:
Niet zomaar een café, maar je kan hier ook lekker tafelen.
Lekker eten, mooi opgemaakte borden en heel vriendelijke bediening.
Eten: 5-gangen wilddiner
Vooraf
Hapjes van het huis
Voorgerecht
Duo van wildpaté
of
Scampi op Thaise wijze
Tussengerecht
Soep van boschampignons
Hoofdgerecht
Traaggegaarde fazant
of
Kabeljauw
of
Belgisch witblauw met warme saus naar keuze
Nagerecht
Lemon cheesecake
of
Brownie chocolat
Drank:
1/2 Fles plat water: 5,00€
1/2 Fles spuit water: 5,80€
Cola: 2,50€
Martini Wit: 5,90€
Porto Rood: 6,00€
75cl Château de la Commanderie 45,50€
2x Koffie 2,80€
Missing in kassaticket: 2x koffie besteld op rekening 2x bruiswater en 1x koffie
Rekening:
Eten 4x 38,00€ (Social Deal) en drank
79.30€
= 231,30€ / 4 personen
(Menuprijs zonder social deal: 49,50€ en met aperitief 56,00€)
Eindscore:
Eerlijke lekkere keuken
Hippe borden, glazen, ...
Hoeveelheden: prima
Supervriendelijke ontvangst en bediening
Kleine tipjes:
Misschien een tipje voor de zeteltjes, een kussentje was zachter geweest, maar
we hebben ook zelf niets gevraagd.
In de bearnaise saus miste ik wat meer dragon, gedroogde of verse (dacht
nu met stipjes peterselie, maar niet zeker ???) .
Maandemenu's iedere maand op facebookpagina vermelden.
9/10
Fotos door Kookpassie
Voorgerecht
Duo van wildpaté
of
Scampi op Thaise wijze
Tussengerecht
Soep van boschampignons
Hoofdgerecht
Traaggegaarde fazant
of
(Kabeljauw)
of
Belgisch witblauw met warme saus naar keuze
Nagerecht
Lemon cheesecake
of
Brownie chocolat