Hachette Cuisine - Simplissime - Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld, in 30 minuten kook ik voor de hele wereld (FR: En 30 minutes je cuisine pour toute la semaine)
Hachette Cuisine - Simplissime - MAXI - Les + faciles du monde - Les 500 recettes pour toutes les occasions (24,95) - A L'heure de L'apero / Pizzas, tartes et quiches / Salades complètes / Plats sans cuisson / Plats de pâtes / Plats veggie complets /
Hachette Cuisine - Simplissime - MAXI - Les + faciles du monde - Les 500 recettes pour toutes les occasions (24,95) - Plats express à la pôele / Plats au four / Plats uniques en cocotte / Tartes et gâteaux (8301)
Hermes House - 400 Thai and Chinese, Delicious recipes for healthy living, Tempting spicy and aromatic dishes from South-East Asia in no-fat or low-fat versions, shown in 1600 step by step colour photographs
Hermes House - 500 curries, discover a world of spice in dishes from India, Thailand and South-East Asia, as well as Africa, the Middle East and the Caribbean, shown in 500 sizzling photographs
Hermes House - American regional cooking, More than 400 delicious recipes shown step by step in over 1750 stunning photographs that guide you cleraly through each recipe. Explore the exciting diversity of Americ's great food and culinary heritage from eve
Hermes House - Appetizers finger food buffets en parties, How to plan the perfect celebration with over 400 inspiring appetizers, snacks, first courses, party dishes and desserts (1758 BEHOUDEN,5123 kleinere uitgave)
Hermes House - Appetizers finger food buffets en parties, How to plan the perfect celebration with over 400 inspiring appetizers, snacks, first courses, party dishes and desserts (1758,5123 kleinere uitgave VERWIJDERD)
Hermes House - The food and cooking of - Thailand, explore an exotic cuisine in over 180 authentic recipes shown step-by-step in more than 700 photographs (6422,6930,8677UK VERWIJDERD)
Het delicatessen kookboek, The silver palate, Uitstekende recepten, creatieve menu's, verfrissende ideeën uit de keuken van Silver Palate, New York's meest gerenommeerde traiteur.
Het diepvrieskookboek, alles over het gebruik en het comfort van de diepvriezer: het invriezen, het ontdooien en het bereiden van diepgevroren voedingswaren