Veltman 00 - Curry's, informatie over de indiase en oosterse keuken en hun ingrediënten, meer dan 150 kruidige recepten uit India en Azië (1749,5180 BEHOUDEN)
Auteur:
Mridula Baljekar
Origineel:
Curry. Fire and Spice: over 150 Great Curries from India and Asia
Uitgever:
Hermes House / Anness Publishing Ltd. / Veltman Uitgevers
Veltman 00 - De lekkerste hapjes, voorgerechten en hors d'oeuvres, De ultieme verzameling recepten voor en stijlvol begin van het diner (1199 VERWIJDERD,2222)
Veltman 00 - De lekkerste hapjes, voorgerechten en hors d'oeuvres, De ultieme verzameling recepten voor en stijlvol begin van het diner (1199,2222 BEHOUDEN)
Veltman 00 - De natuurlijke keuken, Voeding die gezond, mooi en opgewekt maakt, beschrijvingen en foto's van alle belangrijke voedingsmiddelen uit de natuur, meer dan 100 heerlijke recepten voor een goede gezondheid
Veltman 00 - De oosterse keuken, authentieke recepten en klassieke ingrediënten uit China, Hongkong, Japan, Korea, Maleisië, Singapore, Thailand, Birma, Indonesië, de Filipijnen en Vietnam
Veltman 00 - Diana Henry - Food from plenty, lekker koken met producten uit eigen voorraadkast, seizoensproducten en restjes. Met meer dan 300 recepten - zonder overdaad
Auteur:
Diana Henry
Origineel:
Food from plenty
Uitgever:
Veltman Uitgevers, Utrecht / Octopus Publishing Group Limited
Veltman 00 - Het tomaten kookboek, het onmisbare handboek met een uitgebreide beschrijving van verschillende soorten tomaten en meer dan 160 verrukkelijke reepten
Veltman 00 - Koekjes, biscuits en brownies, de complete handleiding voor het maken, bakken en decoreren van koekjes en cakjes, met meer dan 150 heerlijke recepten
Veltman 00 - Vlees, wild en gevogelte, geïllustreerd handboek met alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte