Kosmos Uitgevers B.V., Utrecht/Antwerpen / New Holland Publishers
Isbn:
9789021545912
Jaar:
2009
Formaat:
Hardcover
Blz:
223
ID:
7549
A table les ados! Cuisine saine, recettes plaisir pour tous les jours
Auteur:
Ghislaine Ramalli, Véronique Liégeois
Uitgever:
Editions Flammarion
Isbn:
9782082011631
Jaar:
2004
Formaat:
Paperback
Blz:
93
ID:
7619
A world of Cake, 150 recipes for sweet traditions from cultures near and far, Honey cakes to flat cakes, fritters to chiffons, tartes to tortes, meringues to mooncakes, fruit cakes to spice cakes
Auteur:
Krystina Castella
Uitgever:
Storey Publishing
Isbn:
9781603425766
Jaar:
2010
Formaat:
Paperback
Blz:
344
ID:
8627
Plaats
Gang 75
A year in a Vegetarian Kitchen, easy seasonal dishes for family and friends, Advance reading copy!
Auteur:
Jack Bishop
Uitgever:
Houghton Mifflin Company, Boston, New York
Isbn:
0618239979
Jaar:
2004
Formaat:
Paperback
Blz:
450
ID:
8487
Aan tafel, meer dan 300 verrassende brasseriegerechten
Auteur:
Cyril Lignac
Origineel:
En cuisine, 200 recettes pour tous les jours
Uitgever:
Hachette Livre / Uitgeverij Lannoo N.V.
Isbn:
9789020915952
Jaar:
2011
Formaat:
Hardcover
Blz:
600
ID:
9231
Aan tafel, Originele Hollandse maaltijden en hun variaties
Uitgever:
Croma
Isbn:
9071356167
Jaar:
2000
Formaat:
Paperback
Blz:
128
ID:
716
Plaats
J6
Aardbeien, verleidelijk lekker
Auteur:
Stefaan van Laere
Uitgever:
Davidsfonds - Leuven
Isbn:
9789077363126
Jaar:
2006
Formaat:
Hardcover
Blz:
136
ID:
1507
Plaats
J6
ABC van het koken, 1001 vuistregels en tips altijd binnen handbereik
Auteur:
Roni Jay
Uitgever:
Zuidnederlandse Uitgeverij
Isbn:
9789043819398
Jaar:
2008
Formaat:
Hardcover
Blz:
172
ID:
1495
Plaats
J4
Abracadabra! Tous les must pour briller en cuisine
Auteur:
(Mmmmh!)
Uitgever:
Hachette Livre, departement Marabout
Isbn:
9782501058711
Jaar:
2008
Formaat:
Paperback
Blz:
191
ID:
8117
Ad recepten (2), indeling per seizoen
Auteur:
Hans Belterman
Uitgever:
Algemeen Dagblad
Isbn:
9061770106
Jaar:
1987
Formaat:
Paperback
Blz:
272
ID:
5360
Plaats
J4
ADC - Kipgerechten, creatief koken met eenvoudige ingrediënten
Albert Heijn - De streekkeukens van Europa 2 - Griekenland, een culinaire ontdekkingsreis door de streekkeukens van Macedonië, de Peloponnesus en de Cycladen
Albert Heijn - De streekkeukens van Europa 4 - Belgie, een culinaire ontdekkingsreis door de streekkeukens van West-Vlaanderen, Ardennen en Vlaams-Brabant