Albert Heijn - De streekkeukens van Europa 2 - Griekenland, een culinaire ontdekkingsreis door de streekkeukens van Macedonië, de Peloponnesus en de Cycladen
Albert Heijn - De streekkeukens van Europa 4 - Belgie, een culinaire ontdekkingsreis door de streekkeukens van West-Vlaanderen, Ardennen en Vlaams-Brabant
Colruyt - Eten en Weten - Vis schaal- en schelpdieren, info over alle vissoorten bij Colruyt, 105 heerlijke recepten, Met kook-dvd: basisbereidingen, vissausen en culinaire tips
De oude Belgen in de keuken, de oorsprong van onze lekkerste gerechten, hoe je ze zelf kan klaarmaken en smakelijke adressen uit hun streek van herkomst
Deltas 00 - Deltas ideeënboek voor Party's en feestjes, 1000 ideeen voor het ontvangen van vrienden en kennissen, met feetelijke menu's, barbecue-, fondue-, raclette-, en gourmet-gerechten, cocktail-recepten, geschenkentips, het versieren van tafel…
Deltas 00 - Het kookboek, meer dan 250 klassieke en moderne recepten binnen ieders bereik. Met informatie over de ingrediënten en handige keukentips en trucs
Deltas 00 - Het ultieme low carb kookboek, Schrap de koolhydraten uit je voeding, eet voldoende natuurlijke vetten en voel je langer verzadigd en boordevol energie!
Deltas 08 - Groot magnetron kookboek, eenvoudige gerechten, visgerechten, ovenschotels, om elke dag in uw microgolfoven te bereiden, werking, gebruik, tips, recepten (=323,6161,7362)
Enjoy food, enjoy life, met medewerking van Koen en Kris Wauters, Steve Stevaert, Tom Boonen, Patrick Dewael en vele anderen. Ten voordele van de VZW To Walk again van Marc Herremans
Felice - Felice selecteert de lekkerste recepten van Geert Van Hecke, Vlaanderens énige 3-sterrenchef, eenvoudig te bereiden recepten voor iedereen, 12 unieke kookbijlagen
Felice - Felice selecteert de lekkerste recepten van Marc Paesbrugghe, Vlaanderens meesterkok, eenvoudig te bereiden, voor thuis én voor de feesten, 12 unieke kookbijlagen
Het diepvrieskookboek, alles over het gebruik en het comfort van de diepvriezer: het invriezen, het ontdooien en het bereiden van diepgevroren voedingswaren
Lekker van bij ons - Hoe bereid ik vlees, bakken, wokken, braden, garen op lagere temperatuur, grillen, roosteren, barbecue, frituren, pocheren, smoren, stoven en stomen