Quadrille Publishing Limited / Carrera Culinair / Dutch Media Uitgevers B.V.
Isbn:
9789048818945
Jaar:
2013
Formaat:
Hardcover
Blz:
192
ID:
9168
Reeks:
Everybody eats well in Belgium Cookbook, 250 recipes from a rich culinary tradition. The crispiest fried potatoes, moistest roast chicken, plumpest garlicky mussels and heartiest beers. Plus fabulous Belgian Waffels, breads and lush desserts
Hermes House - American regional cooking, More than 400 delicious recipes shown step by step in over 1750 stunning photographs that guide you cleraly through each recipe. Explore the exciting diversity of Americ's great food and culinary heritage from eve
Het delicatessen kookboek, The silver palate, Uitstekende recepten, creatieve menu's, verfrissende ideeën uit de keuken van Silver Palate, New York's meest gerenommeerde traiteur.
Ottolenghi - Het kookboek, Als je aan Ottolenghi denkt, denk je aan spattende kleuren. En aan spattende smaken. Dit eten is het vrolijkste ter wereld. NRC Handelsblad