Kosmos Uitgevers B.V., Utrecht/Antwerpen / New Holland Publishers
Isbn:
9789021545912
Jaar:
2009
Formaat:
Hardcover
Blz:
223
ID:
7549
Reeks:
A world of Cake, 150 recipes for sweet traditions from cultures near and far, Honey cakes to flat cakes, fritters to chiffons, tartes to tortes, meringues to mooncakes, fruit cakes to spice cakes
R & R Publications Marketing Pty Ltd Book / Apple Press / Richard Carroll
Isbn:
9781845431105
Jaar:
2006
Formaat:
Paperback
Blz:
128
ID:
9393
Reeks:
Cakes, The best-ever book of, 165 utterly irresistible and foolproof cakes to bake for everyday eating and special celebrations, shown in 800 delectable photographs
Chez Léon, Une friture bruxelloise depuis 1893 (Moules, Gaufre de Bruxelles, Asperges à la flamande, Americain preparé en salle, Steak Père Léon, Sole Ostendaise, Anguilles au vert, Stoemp, Bodding
Deltas 17 - De 100 beste recepten uit de hele wereld - Typische recepten en culinaire hoogtepunten uit alle delen van de wereld, Culinaire ontdekkingsreis (766 behouden, 1069 verwijderd, 1395 verwijderd, 8837FR verwijderd)
Everybody eats well in Belgium Cookbook, 250 recipes from a rich culinary tradition. The crispiest fried potatoes, moistest roast chicken, plumpest garlicky mussels and heartiest beers. Plus fabulous Belgian Waffels, breads and lush desserts
Gizzi Erskine - Skinny weeks and wicked weekends, een briljante balans tussen gezond en goddelijk, Een onthullend boek in twee delen, Ongelooflijk wat je allemaal kunt eten
Hermes House - 400 Thai and Chinese, Delicious recipes for healthy living, Tempting spicy and aromatic dishes from South-East Asia in no-fat or low-fat versions, shown in 1600 step by step colour photographs
Hermes House - American regional cooking, More than 400 delicious recipes shown step by step in over 1750 stunning photographs that guide you cleraly through each recipe. Explore the exciting diversity of Americ's great food and culinary heritage from eve
Hermes House - The food and cooking of - Thailand, explore an exotic cuisine in over 180 authentic recipes shown step-by-step in more than 700 photographs (6422,6930,8677UK VERWIJDERD)
Lekker van bij ons - Hoe bereid ik vlees, bakken, wokken, braden, garen op lagere temperatuur, grillen, roosteren, barbecue, frituren, pocheren, smoren, stoven en stomen
Mathijs Vrieze - Lekker en gezond koken met Mathijs, bekend van RTL4, Een gezellig lifestyle kookboek met meer dan 100 gezonde recepten, wrokshops, afslanktips en eetweetjes
Ottolenghi - Het kookboek, Als je aan Ottolenghi denkt, denk je aan spattende kleuren. En aan spattende smaken. Dit eten is het vrolijkste ter wereld. NRC Handelsblad
Veltman 00 - Curry's, informatie over de indiase en oosterse keuken en hun ingrediënten, meer dan 150 kruidige recepten uit India en Azië (1749,5180 BEHOUDEN)
Veltman 00 - De lekkerste hapjes, voorgerechten en hors d'oeuvres, De ultieme verzameling recepten voor en stijlvol begin van het diner (1199 VERWIJDERD,2222)
Veltman 00 - De lekkerste hapjes, voorgerechten en hors d'oeuvres, De ultieme verzameling recepten voor en stijlvol begin van het diner (1199,2222 BEHOUDEN)
Veltman 00 - Diana Henry - Food from plenty, lekker koken met producten uit eigen voorraadkast, seizoensproducten en restjes. Met meer dan 300 recepten - zonder overdaad
Veltman 04 - De bijbel - Brood - Alles over brood en brood bakken met een broodmachine of in de oven (A5 formaat) (=Brood en Het broodmachine bakboek (6060))
Veltman 04 - De bijbel - Salade - De salade bijbel, Een presentatie van eindeloos veel salades, van voor- en bijgerechten tot indrukwekkende maaltijdsalades, met vlees, vis en vegetarische opties en meer dan 500 kleurenfoto's (1679,5214 VERWIJDERD,7218)
Veltman 04 - De bijbel - Salade - De salade bijbel, Eindeloos veel salades, van voor- en bijgerechten tot indrukwekkende maaltijdsalades (1679 VERWIJDERD,5214,7218)