A world of Cake, 150 recipes for sweet traditions from cultures near and far, Honey cakes to flat cakes, fritters to chiffons, tartes to tortes, meringues to mooncakes, fruit cakes to spice cakes
Van Dishoeck, Uitgeverij Uniebook / Het Spectrum B.V.
Isbn:
9789000316113
Druk:
1 (2012)
Formaat:
Hardcover
Blz:
415
ID:
6344
Plaats
K6
Reeks:
Chez Léon, Une friture bruxelloise depuis 1893 (Moules, Gaufre de Bruxelles, Asperges à la flamande, Americain preparé en salle, Steak Père Léon, Sole Ostendaise, Anguilles au vert, Stoemp, Bodding
Colruyt - Eten en Weten - Vis schaal- en schelpdieren, info over alle vissoorten bij Colruyt, 105 heerlijke recepten, Met kook-dvd: basisbereidingen, vissausen en culinaire tips
Deltas 00 - De 100 beste recepten uit de hele wereld - Bakken, Verrukkelijke taarten, cakes, biscuits, gebakjes en koekjes uit alle delen van de wereld
Deltas 00 - De 100 beste recepten uit de hele wereld - Bakken, Verrukkelijke taarten, cakes, biscuits, gebakjes en koekjes uit alle delen van de wereld (1401 behouden, 5789 verwijderd)
Deltas 00 - Het kookboek, meer dan 250 klassieke en moderne recepten binnen ieders bereik. Met informatie over de ingrediënten en handige keukentips en trucs
Deltas 00 - Keukenkruiden van A tot Z, de verschillende soorten en hun eigenschappen. Heerlijke recepten en gebruik in de keuken. Zelf kruiden kweken. Geneeskrachtige werking (Der Kraüter-Kompass)
Deltas 00 - Thee uit eigen tuin. Lekker, gezond en zo klaar. Een geurig en smaakvol kopje gezondheid op basiis van groenten, fruit, bessen, bloesems en kruiden
Deltas 08 - Groot magnetron kookboek, eenvoudige gerechten, visgerechten, ovenschotels, om elke dag in uw microgolfoven te bereiden, werking, gebruik, tips, recepten (=323,6161,7362)
Easy peasy - Een gezonde basis voor allekleinsten, meer dan 80 recepten, boordevol eettips en alternatieven, voor het maken van slimme bewuste keuzes, de 7 food rules voor houvast bij eetgedrag
Encyclopedie van de natuurlijke geneesmiddelen, ruim 1000 natuurlijke remedies ter voorkoing, behandeling en genzezing van veelvoorkomende kwalen en aandoeningen
Everybody eats well in Belgium Cookbook, 250 recipes from a rich culinary tradition. The crispiest fried potatoes, moistest roast chicken, plumpest garlicky mussels and heartiest beers. Plus fabulous Belgian Waffels, breads and lush desserts
Felice - Felice selecteert de lekkerste recepten van Marc Paesbrugghe, Vlaanderens meesterkok, eenvoudig te bereiden, voor thuis én voor de feesten, 12 unieke kookbijlagen
Gizzi Erskine - Skinny weeks and wicked weekends, een briljante balans tussen gezond en goddelijk, Een onthullend boek in twee delen, Ongelooflijk wat je allemaal kunt eten
Het delicatessen kookboek, The silver palate, Uitstekende recepten, creatieve menu's, verfrissende ideeën uit de keuken van Silver Palate, New York's meest gerenommeerde traiteur.
Het diepvrieskookboek, alles over het gebruik en het comfort van de diepvriezer: het invriezen, het ontdooien en het bereiden van diepgevroren voedingswaren
Marabout (Reeks dikke kaft) - Becht 04 - Plantaardige melk, inclusief vegan smoothies, meer dan 65 recepten om zelf melk te maken van plantaardige ingrediënten
Rebo 28 - Koken met een knipoog - Schat, houd je buik in bedwang! Kleine liefdevolle gerechten om je man te helpen zijn lijn terug te vinden… en jij de jouwe
Rebo 33 - Culinary Notebooks - 100 Geweldige Recepten - Grillen, sauzen, kalf en rund, varken en lam, kip en meer, vis en schaaldieren, pizza, groente en fruit
Topkoks voor thuiskoks - Deel 05 - 40 gerechten van Sergio Herman, Geert Van Hecke, Ramon Beuk, Jonnie Boer, Margo Reuten, Piet Huysentruyt en vele anderen
Veltman 00 - Curry's, informatie over de indiase en oosterse keuken en hun ingrediënten, meer dan 150 kruidige recepten uit India en Azië (1749,5180 BEHOUDEN)
Veltman 00 - Het tomaten kookboek, het onmisbare handboek met een uitgebreide beschrijving van verschillende soorten tomaten en meer dan 160 verrukkelijke reepten
Veltman 00 - Vlees, wild en gevogelte, geïllustreerd handboek met alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte
Veltman 04 - De bijbel - Salade - De salade bijbel, Een presentatie van eindeloos veel salades, van voor- en bijgerechten tot indrukwekkende maaltijdsalades, met vlees, vis en vegetarische opties en meer dan 500 kleurenfoto's (1679,5214 VERWIJDERD,7218)
Veltman 04 - De bijbel - Salade - De salade bijbel, Eindeloos veel salades, van voor- en bijgerechten tot indrukwekkende maaltijdsalades (1679 VERWIJDERD,5214,7218)
Windstreken - Groenten uit alle windstreken, Een geillustreerde gids, met beschrijvingen en aanzijzingen voor het gebruik van ruim 400 soorten en rassen